چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404
(7 / 5 / 2025)
بازدید امروز :0 مرتبهبازدید دیروز :0 مرتبهبازدید کل :2158786 مرتبهآی پی شما :3.143.4.96سیستم عامل شما :Unknownمرور گر شما :Mozilla
بیمارستان تامین اجتماعی شهریار43 67 65.22 021 »« بیمارستان امام سجاد(ع) شهریار 5- 43 60 65.22 021
لطفا چند لحظه صبر نمایید.در حال انجام عملیات
امکان ارسال ديدگاه شما در اين باره، در قالب ارسال نظر در انتهاي همين صفحه قرار دارد. صاحبان وب سايت ها و فعالان اينترنتي مي توانند با ايجاد صفحه شخصي از امکان ارسال محتوا: مقالات, لينک, آگهي و...برخوردار شوند. امکانات و خدمات ما را مقايسه کنيد!
چکيده : امروزه ملاحظات فرهنگي با شتاب به درون جهان انديشه و عمل توسعه در ابعاد مختلف سياسي و اقتصادي منتقل و راهبرد مردم محور توسعة انساني را جايگزين راهبرد كالا محور توسعه اقتصادي نموده اين مفهوم پردازي توسعه ، فرهنگ را از حاشيه خارج ودر پارادايم هاي توسعه ،فرهنگ به عنوان يك متغير ميانجي مؤثر در ساختار نيازها و خواست هاي جوامع نقش مهمي دارد. مهمتر از آن توجه به سرمايه هاي اجتماعي و فرهنگي و تقويت شاخص هاي كمي و كيفي آنها در توسعه كشور است. تقويت سرمايه هاي اجتماعي و فرهنگي در كنار ساير عوامل نقشي مهم وحياتي در ابعاد مختلف توسعه كشور داشته ونگاه تقليل گرايانه را به معيارها و جنبه هايي از رشد كاهش خواهد داد و همچنين زمينه ساز توسعه اي فراگير، متوازن، پايدار و متعالي خواهد بود.كارآفريني مهمترين اثر خود را از طريق افزايش اشتغال درجامعه و توسعه اقتصادي مي گذاردكه با ارزش آفريني هاي اقتصادي و معنوي اثار و ثمرات اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي وسياسي بسياري براي افراد، سازمانها و جامعه در سطح كلي و فراملي و بومي دارد و مي تواند پاسخگوي بسياري از چالشهاي روز جامعه باشد. كارآفريني بومي برايجاد، اداره و گسترش فعاليت هاي جديد كارآفرينانه همراه با مخاطره براي استفاده افراد بومي و فراگير است و مي تواند با جهت گيري هاي فرهنگي بر اهداف اقتصادي و نيز غير اقتصادي را در پي داشته باشد. كارآفريني در عرصه فرهنگ و هنر منعكس كنندة ارزشهاي فرهنگي هر جامعه، نتيجه يك فرايند توليد منطقي خاصي هستند كه بايد شناسايي شوند... در اين مقاله با تاکيد بر فرهنگ بومي ،کارآفريني بومي و کارآفريني فرهنگي ضرورتي براي توسعه هر کشوري علي الخصوص در سطج فردي ،بومي (محلي يا منطقه اي )و ملي حواهد بود.