يکشنبه 4 آذر 1403
(24 / 11 / 2024)
بازدید امروز :0 مرتبهبازدید دیروز :0 مرتبهبازدید کل :2158786 مرتبهآی پی شما :3.135.184.195سیستم عامل شما :Unknownمرور گر شما :Mozilla
صرفه جویی در همه چیز جز آموزش - صرفه جویی در همه چیز با آموزش
لطفا چند لحظه صبر نمایید.در حال انجام عملیات
امکان ارسال ديدگاه شما در اين باره، در قالب ارسال نظر در انتهاي همين صفحه قرار دارد. صاحبان وب سايت ها و فعالان اينترنتي مي توانند با ايجاد صفحه شخصي از امکان ارسال محتوا: مقالات, لينک, آگهي و...برخوردار شوند. امکانات و خدمات ما را مقايسه کنيد!
چکیده: از جمله مسايل پيش روي برنامه ريزان بازاريابي جهت نيل به مزيت رقابتي پايدار، به ويژه در حوزه محصولات مصرفي با دوام با گستره عرضه و تقاضاي فصلي، طراحي و توسعه آميخته اثربخش بازاريابي است. بدين ترتيب به منظور برخورداري از آميخته اي منسجم و پويا، تصميم گيري در مورد تعيين ارزش هر يك از عناصر آميخته و شيوه تعامل عناصر با يكديگر جهت پاسخ گويي به تغييرات محيطي راهبرد موثري خواهد بود. هدف اصلي تحقيق حاضر تعيين ارزش و سهم هر يك از متغيرهاي موثر در آميخته بازاريابي متناسب با اهداف و استراتژي هاي بازاريابي بنگاه است. بررسي پيشينه تحقيقات انجام گرفته رايج حاكي از آن است كه عناصر تشكيل دهنده آميخته بازاريابي - از جمله قيمت رقبا، كيفيت محصولات رقبا، ماهيت رقابت، پيش بيني فروش، سطح رضايتمندي مشتريان - عمدتا تصادفي، پويا، مبهم، نادقيق، كيفي و يا نامشهود بوده و فهم آنها نيازمند بهره گيري از رويكردهايي است كه با ماهيت ذاتي اين نوع متغيرها سنخيت و همخواني داشته باشد. حال آنكه در اكثر مدل هاي رايج، مساله طراحي آميخته با رهيافتي ساختار يافته و در قالب داده هاي سري زماني فارغ از توجه به ماهيت داده ها و قضاوت هاي انساني و نيز عدم توجه به نوع و ميزان اثرگذاري متغيرهاي ورودي بر متغيرهاي خروجي صورت گرفته است. ليكن در اين تحقيق با بكارگيري رويكرد فازي در مدلسازي، اتكا به داده هاي واقعي عملكرد و تحليل آرا خبرگان؛ خلا ياد شده تا اندازه زيادي مرتفع شده است. بدين ترتيب مقاله حاضر با بررسي انتقادات وارده به چارچوب هاي مختلف آميخته بازاريابي از دو منظر محتوايي و فرآيندي، تبيين روش هاي مختلف تعيين عناصر تشكيل دهنده آميخته و آنگاه طراحي و بسط مدل پيشنهادي متناسب با يك نام تجاري و يك خط محصول متمايز - و نه در سطح كل بنگاه - نشان مي دهد كه شيوه جديد بكار گرفته شده تناسب بيشتري با فضاي نوين كسب و كار و استراتژي هاي بازاريابي بنگاه دارد.