شنبه 16 فروردین 1404
(5 / 4 / 2025)
بازدید امروز :0 مرتبهبازدید دیروز :0 مرتبهبازدید کل :2158786 مرتبهآی پی شما :18.220.50.218سیستم عامل شما :Unknownمرور گر شما :Mozilla
آزمایشگاه پزشکی آبان شهریار 52 36 65.26 021 »« تصویر برداری پزشکی جام جم شهریار 44 85 65.26 021 »« مرکز سنجش تراکم استخوان شهریار 63 08 65.24 021.
لطفا چند لحظه صبر نمایید.در حال انجام عملیات
امکان ارسال ديدگاه شما در اين باره، در قالب ارسال نظر در انتهاي همين صفحه قرار دارد. صاحبان وب سايت ها و فعالان اينترنتي مي توانند با ايجاد صفحه شخصي از امکان ارسال محتوا: مقالات, لينک, آگهي و...برخوردار شوند. امکانات و خدمات ما را مقايسه کنيد!
پوست صورت ما از حساسترین قسمتهای پوست بدن است و نازکترین قسمت آن هم همین روی لبهاست. به همین دلیل لبهای ما مستعد ترک خوردن و خشک شدن هستند.این حالت به ویژه در هوای سرد و فصل زمستان تشدید میشود. بنابراین باید از لبهایتان مراقبت به عمل بیاورید و برای جلوگیری از کندن پوستهای خشک لب، همواره آن را چرب نگه دارید. استفاده از رژلبهای ضد ترک لب موجود در داروخانهها نیز مناسب است. اما توصیه استفاده از وازلین است.وازلین برای رفع اگزمای لب ارجح است. چرب بودن وازلین باعث میشود کمکم عادت ناپسند لیسیدن لبها را ترک کنید. این عادت، که اغلب در بچههای مدرسهرو و البته برخی بزرگترها دیده میشود باعث میشود حالت تحریک پوست لب توسط بزاق دهان ایجاد شود و این قرمزی و اگزما در ناحیه لب و پوست اطراف آن گاهی آنقدر شدت یابد که به دردناکی لبها بینجامد.سعی کنید برای خودتان یا کسانی که این عادت را دارند حتما وازلین استفاده کنید تا از بزاق دهان محافظت شود. ضمنا دقت کنید کرمهای ضدآفتاب را در این ناحیه نمالید؛چون سبب خشکی بیشتر و چین و چروک این ناحیه میشود. به علاوه باید از رژلبهای استاندارد و مورد تایید وزارت بهداشت استفاده کنید. بهترین راهحل درمانی رفع این اگزما، ترک عادت ناپسند لیسیدن لبها و کندن پوستههاست که با چرب کردن منظم میسر خواهد شد. استفاده از کرمهای کورتیکواستروییدی برای کاهش التهاب پوست دور لب توصیه نمیشود و یا نهایتا مصرف یکی دو روز با نظر پزشک بلامانع است.