يکشنبه 4 آذر 1403
(24 / 11 / 2024)
بازدید امروز :0 مرتبهبازدید دیروز :0 مرتبهبازدید کل :2158786 مرتبهآی پی شما :3.138.36.168سیستم عامل شما :Unknownمرور گر شما :Mozilla
آزمایشگاه پزشکی آبان شهریار 52 36 65.26 021 »« تصویر برداری پزشکی جام جم شهریار 44 85 65.26 021 »« مرکز سنجش تراکم استخوان شهریار 63 08 65.24 021.
لطفا چند لحظه صبر نمایید.در حال انجام عملیات
امکان ارسال ديدگاه شما در اين باره، در قالب ارسال نظر در انتهاي همين صفحه قرار دارد. صاحبان وب سايت ها و فعالان اينترنتي مي توانند با ايجاد صفحه شخصي از امکان ارسال محتوا: مقالات, لينک, آگهي و...برخوردار شوند. امکانات و خدمات ما را مقايسه کنيد!
یا RA (روماتوئید آرتریت) یا RF (روماتوئید فاکتور) این تست در تشخیص آرتریت روماتوئید اختصاصی است. آرتریت روماتوئید یک بیماری «خود ایمنی»، «اتو ایمون» است که بیشتر در افراد میانسال و مسن دیده میشود ولی یک نوع آن به نام Juvenile Rheumatoid Arthritis در کودکان هم دیده میشود. بر اثر برخی عفونتها در مفاصل تورم ایجاد میشود که این تورم باعث ترشح یک نوعIgG میشود که روی آنتیژنهای تثبیت شده در مفصل نشسته و کمپلمان را جذب مینماید، این کمپلکس موجب ترشح مواد آنافیلاتوکسیک میشود که باعث جذب سلولهای آماسی میگردد و این سلولها لیزوزیم ترشح مینمایند. این لیزوزیم باعث تغییر IgG تثبیت شده در سطح مفصل میگردد وآن را وادار به تولید آنتیژن جدیدی میکند که بدن علیه آن آنتیکور ترشح میکند که از نوع IgM است و فاکتور RF نامیده میشود، تسلسل تولید این دو نوع آنتیکور IgG وIgM تا انهدام کامل مفصل ادامه پیدا میکند. بیماری آرتریت روماتوئید حاد با لاتکس مثبت تقریباً ارثی است و در افراد دارای HLA خاصی بروز میکند، این آنتیژن را میتوان روی لنفوسیتهای B و ماکروفاژهای افراد مبتلا جستجو نمود و افرادی که ازین HLA نیستند درصورت ابتلاء به نوع بسیار خفیف گرفتار میشوند و تست لاتکس آنها منفی است. نوع مطلب : سرولوژی، برچسب ها : IgG، IgM، RF، RA، روماتوئید فاكتور، روماتوئید آرتریت، خود ایمن،
یا RA (روماتوئید آرتریت) یا RF (روماتوئید فاکتور) این تست در تشخیص آرتریت روماتوئید اختصاصی است. آرتریت روماتوئید یک بیماری «خود ایمنی»، «اتو ایمون» است که بیشتر در افراد میانسال و مسن دیده میشود ولی یک نوع آن به نام Juvenile Rheumatoid Arthritis در کودکان هم دیده میشود. بر اثر برخی عفونتها در مفاصل تورم ایجاد میشود که این تورم باعث ترشح یک نوعIgG میشود که روی آنتیژنهای تثبیت شده در مفصل نشسته و کمپلمان را جذب مینماید، این کمپلکس موجب ترشح مواد آنافیلاتوکسیک میشود که باعث جذب سلولهای آماسی میگردد و این سلولها لیزوزیم ترشح مینمایند. این لیزوزیم باعث تغییر IgG تثبیت شده در سطح مفصل میگردد وآن را وادار به تولید آنتیژن جدیدی میکند که بدن علیه آن آنتیکور ترشح میکند که از نوع IgM است و فاکتور RF نامیده میشود، تسلسل تولید این دو نوع آنتیکور IgG وIgM تا انهدام کامل مفصل ادامه پیدا میکند. بیماری آرتریت روماتوئید حاد با لاتکس مثبت تقریباً ارثی است و در افراد دارای HLA خاصی بروز میکند، این آنتیژن را میتوان روی لنفوسیتهای B و ماکروفاژهای افراد مبتلا جستجو نمود و افرادی که ازین HLA نیستند درصورت ابتلاء به نوع بسیار خفیف گرفتار میشوند و تست لاتکس آنها منفی است.