يکشنبه 4 آذر 1403
(24 / 11 / 2024)
بازدید امروز :0 مرتبهبازدید دیروز :0 مرتبهبازدید کل :2158786 مرتبهآی پی شما :3.142.131.51سیستم عامل شما :Unknownمرور گر شما :Mozilla
مجتمع فرهنگی ورزشی. سونا و استخر مشهدی فاز سه اندیشه » 08 08 65.55 021
لطفا چند لحظه صبر نمایید.در حال انجام عملیات
امکان ارسال ديدگاه شما در اين باره، در قالب ارسال نظر در انتهاي همين صفحه قرار دارد. صاحبان وب سايت ها و فعالان اينترنتي مي توانند با ايجاد صفحه شخصي از امکان ارسال محتوا: مقالات, لينک, آگهي و...برخوردار شوند. امکانات و خدمات ما را مقايسه کنيد!
تقلید چهره هر نوزادی كه متولد میشود، پدر و مادر و اطرافیان او فكر میكنند كه كودكشان نسبت به تمامی كودكان همسن و سالش باهوشتر است، خصوصا وقتی كه متوجه میشوند كودكشان در حالی كه ساعتی از تولدش نگذشته، قادر است تمامی حركات چهرهای آنها را بهصورت خفیفی تقلید كند. دانشمندان روانشناسی و پزشكی، این پدیده را كه در میان تمامی نوزادان رایج است بارها و بارها مورد بررسی قرار دادند. با آنكه بهنظر میرسد نوزاد هنوز مهارتهای بسیاری از كارها را بهدست نیاورده است اما در كمال تعجب میتوان دید در حالی كه كمتر از ۳۶ ساعت از تولد نوزادان گذشته است، آنان قادرند تمامی حركات چهرهای و هیجانهای صورت اطرافیان خود راتقلید كنند. نوزادان در همان ساعات ابتدایی قادرند لبخند بزنند، لبهای خود را غنچه كنند، زبانشان را از دهان بیرون بیاورند، اخم كنند و... در حالی كه روانشناسان و عصبشناسها سالها درباره این پدیده تحقیق میكردند، بالاخره آنان پس از مطالعات فراوان دریافتند كه این تقلیدهای ابتدایی نهتنها آگاهانه نیست، بلكه ملاكی برای سنجش استعداد و توانایی هوش نوزادان بهحساب نمیآید.به عقیده روانشناسان این تقلیدها حاصل بازتابهای اولیه است، بهطوری كه كودك از طریق تمامی بازتابها قادر میشود به حیات خود ادامه دهد. از آنجایی كه این تقلیدهای بازتابی در ادامه حیات نوزادان اهمیت كمتری دارند، بنابراین چند ساعت پس از ظهورشان از بین میروند.