يکشنبه 4 آذر 1403
(24 / 11 / 2024)
بازدید امروز :0 مرتبهبازدید دیروز :0 مرتبهبازدید کل :2158786 مرتبهآی پی شما :18.118.144.109سیستم عامل شما :Unknownمرور گر شما :Mozilla
مجتمع فرهنگی ورزشی. سونا و استخر مشهدی فاز سه اندیشه » 08 08 65.55 021
لطفا چند لحظه صبر نمایید.در حال انجام عملیات
امکان ارسال ديدگاه شما در اين باره، در قالب ارسال نظر در انتهاي همين صفحه قرار دارد. صاحبان وب سايت ها و فعالان اينترنتي مي توانند با ايجاد صفحه شخصي از امکان ارسال محتوا: مقالات, لينک, آگهي و...برخوردار شوند. امکانات و خدمات ما را مقايسه کنيد!
ارسال شده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ توسط کارتی سالها پیش، زمانی که هنوز خیلی از سیستم عاملها و گوشیهای همراه حروف فارسی را پشتیبانی نمیکردند، کاربران برای نوشتن جملات فارسی به ناچار از حروف لاتین استفاده کردند و به این ترتیب، رسمالخط عجیب و غریب فینگلیش (و به قولی پینگلیش) بنیان نهاده شد. نوشتههای وبلاگی، کامنتها و همین طور پیامکها چارهای جز نوشته شدن به این زبان عجیب و غریب نداشتند. اما با گذشت زمان، رفته رفته شرکتهای بزرگ، از جمله مایکروسافت، شروع به پشتیبانی از زبان فارسی کردند و امروزه کمتر رایانه یا گوشی همراهی میتوان پیدا کرد که از حروف پارسی پشتیبانی نکند. با این حال، آن سنت قدیمی هنوز در میان خیلیها پابرجا مانده و هنوز در محیط وب، شبکههای اجتماعی و پیامک (sms)ها، پینگلیش مینویسند. من مدتهاست که پینگلیشنویسی را ترک کردهام و شما را هم دعوت به ترک آن میکنم. شاید بیشتر شما دیگر برای کامنتهایی که در وبلاگها یا فیسبوک میگذارید از پینگلیش استفاده نکنید، اما همچنان پیامکهای خود را با این شیوه مینویسید. من در اینجا چند دلیل برای این که نباید پینگلیش نوشت، میآورم و امیدوارم بتوانم شما را به ترک این عادت متقاعد کنم.
سالها پیش، زمانی که هنوز خیلی از سیستم عاملها و گوشیهای همراه حروف فارسی را پشتیبانی نمیکردند، کاربران برای نوشتن جملات فارسی به ناچار از حروف لاتین استفاده کردند و به این ترتیب، رسمالخط عجیب و غریب فینگلیش (و به قولی پینگلیش) بنیان نهاده شد. نوشتههای وبلاگی، کامنتها و همین طور پیامکها چارهای جز نوشته شدن به این زبان عجیب و غریب نداشتند.
همان طور که میبینید، قیمت پیامک (sms) انگلیسی در ایرانسل بیش از یک و نیم برابر و در همراه اول بیش از دو و نیم برابر از پیامک فارسی بیشتر است. شاید این هزینه در نگاه اول به چشمتان نیاید. اما به این نکته توجه کنید که طی سالهای گذشته هزاران پیامک فرستادهاید و در آینده نیز هزاران پیامک خواهید فرستاد. قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود. البته این نکته وجود دارد که در یک واحد پیامک انگلیسی ۱۶۰ کاراکتر، و در یک واحد پیامک فارسی ۷۰ کاراکتر جای میگیرد و این نکته برای کاربران ایرانسل میتواند تا حدی تأمل برانگیز باشد. اما با توجه به این که بیشتر پیامکهایی که میفرستیم، خیلی کوتاهند و به ۷۰ کاراکتر نمیرسند، در بلندمدت، استفاده از پیامک فارسی برای کاربران ایرانسل نیز مقرون به صرفه خواهد بود.در زمینهی محاسبهی هزینهها و تعریف پیامک فارسی و انگلیسی، سوالاتی وجود دارد:
پاسخ این پرسشها را میتوانید در مطلب ناگفتههایی دربارهی پیامک در سایت تابناک بخوانید.
با توجه به این که هنگام پینگلیش نویسی به جای حرکهها از حروف استفاده میشود، تعداد کاراکترهای پیامک (sms) شما افزایش مییابد. در مثال بالا، کسی که فارسی تایپ میکند، باید ۲۳ حرف و کسی که انگلیسی تایپ میکند، باید ۲۷ حرف وارد کنند. شما میتوانید جملات دیگری را به این دو شیوه بنویسید و با هم مقایسه کنید. بنابراین، کاهش تعداد کاراکتر میتواند در کاهش هزینه و افزایش سرعت تایپ شما نقش ایفا کند. با کمی تمرین، سرعت تایپ اس ام اس فارسی شما از فینگلیش بیشتر خواهد شد.