يکشنبه 4 آذر 1403
(24 / 11 / 2024)
بازدید امروز :0 مرتبهبازدید دیروز :0 مرتبهبازدید کل :2158786 مرتبهآی پی شما :3.146.206.246سیستم عامل شما :Unknownمرور گر شما :Mozilla
صرفه جویی در همه چیز جز آموزش - صرفه جویی در همه چیز با آموزش
لطفا چند لحظه صبر نمایید.در حال انجام عملیات
امکان ارسال ديدگاه شما در اين باره، در قالب ارسال نظر در انتهاي همين صفحه قرار دارد. صاحبان وب سايت ها و فعالان اينترنتي مي توانند با ايجاد صفحه شخصي از امکان ارسال محتوا: مقالات, لينک, آگهي و...برخوردار شوند. امکانات و خدمات ما را مقايسه کنيد!
شهرام آگاه اظهار داشت: زخم معده جزء بیماریهای شایع دستگاه گوارشی است که سنین مختلف را میتواند درگیر کند و در سنین میانسالی به بعد بیشتر خود را نشان میدهد.علائم بالینی آن به صورت درد در قسمت فوقانی شکم که به صورت درد سوزشی یا فشار دهنده است. وی افزود: مشخصه اصلی زخم معده این است که درد فرد با خوردن غذا تشدید میشود و بیمار ممکن است از خوردن غذا خودداری کند. معمولاً ممکن است زخم معده دچار عارضه شود که مهمترین و شایعترین عارضه زخم معده، خونریزی است و به شکل استفراغ خونی یا دفع مدفوع سیاهرنگ و خونی ممکن است خود را نشان دهد.این فوق تخصص گوارش با بیان اینکه گاهی اوقات مقدار خونریزی کم است و علائم بالینی واضح ندارد و فقط به صورت کمخونی یا خون مدفوع خود را نشان میدهد تصریح کرد: دومین عارضه مهم این است که زخمهای گوارشی از جمله زخم معده میتوانند به دلیل تنگی در مسیر عبور غذا به ویژه در نواحی باریکتر مثل خروجی معده و اثنی عشر انسدادایجاد کنند که به صورت تهوع استفراغ و تورم شکم و بیاشتهایی خود را نشان میدهد.وی ادامه داد: سومین عارضه مهم زخم معده پارگی زخم است که به صورت دردهای خیلی شدید که بیمار را به اورژانس میکشاند خود را نشان میدهد. آگاه افزود: شیوع زخم معده در بین مردم و در سنین مختلف متفاوت است ولی تا 15 درصد افراد ممکن است دچار زخم معده شوند.وی خاطر نشان کرد: 2 علت مهم زمینه زخم معده میکروب هلیکوباکترپیلوری است که در جامعه ما شیوع بالایی دارد و دومین علت شایع و مهم مصرف داروی آسپرین است و سایر داروهای مصرفی در خانواده است که به داروهای ضد التهابی ضد استروئیدی مانند پروفن و ایندومتازین معروف هستند.وی اضافه کرد: در چنین مواردی درمان قطع مصرف دارو است و در کنار آن داروهای کاهش دهنده اسید مانند آنتیاسید، داروهای مهار کنندهگیرنده هیدروژن مانند رانیتدین و داروهای مهار کننده پمپ پروتون مانند امپرازول در درمان زخم معده موثر هستند. تشخیص این عارضه نیز با کمک رادیوگرافی و آندوسکوپی دستگاه گوارش فوقانی صورت میگیرد.