يکشنبه 4 آذر 1403
(24 / 11 / 2024)
بازدید امروز :0 مرتبهبازدید دیروز :0 مرتبهبازدید کل :2158786 مرتبهآی پی شما :3.16.70.99سیستم عامل شما :Unknownمرور گر شما :Mozilla
نوین وب »« طراحی تخصصی بانکهای اطلاعاتی تحت وب تلفن: سلیمی 64 52 913 -0913
لطفا چند لحظه صبر نمایید.در حال انجام عملیات
امکان ارسال ديدگاه شما در اين باره، در قالب ارسال نظر در انتهاي همين صفحه قرار دارد. صاحبان وب سايت ها و فعالان اينترنتي مي توانند با ايجاد صفحه شخصي از امکان ارسال محتوا: مقالات, لينک, آگهي و...برخوردار شوند. امکانات و خدمات ما را مقايسه کنيد!
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف ماءالشعیر باعث رفع خستگی اعصاب می شود و به دفع سنگ های کلیه کمک می کند.مرتضی صفویماءالشعیر یکی از نوشیدنی های رایج است که از جوانه ی جو به دست می آید و در رفع تشنگی مؤثر است. این نوشیدنی دارای انواع ویتامین های گروه ب شامل b1، b2، b3، b6، اسید پانتوتنیک (b5)، بیوتین، اسید فولیک، b12 و ویتامین c است. وی گفت: عصاره مالت جو برای افرادی که دچار یبوست هستند، می تواند مفید باشد و هر فردی باید در برنامه غذایی روزانه خود به مقدار کافی فیبرهای غذایی محلول و غیرمحلول را مصرف کند. فیبرها اثرات مفید بسیاری دارند، از جمله باعث تنظیم عملکرد روده، کاهش خطر بیماری های قلبی و بعضی انواع سرطان می شوند. این متخصص تغذیه افزود: عصاره مالت جو نیز منبع خوبی از فیبرهای غذایی محلول است که برای افرادی که دچار التهاب روده، یبوست یا فتق معده هستند بسیار مفید است. وی اضافه کرد: تنها ماده ای که به عنوان افزودنی در ماءالشعیر استفاده می شود، عصاره رازک است که خواص طبی زیادی دارد؛ از آن جمله می توان به دفع سنگ کلیه، ادرار آور بودن، ضدعفونی کننده دستگاه گوارش و دستگاه تنفس اشاره کرد. صفوی ادامه داد: ماءالشعیر با دارا بودن ویتامین های گروه b و اسید آمینه برای پوست و مو بسیار مناسب است و خواص درمانی بسیاری برای خانم های باردار و شیرده دارد و تا حدودی در افزایش ضریب هوشی مؤثر است. وی اضافه کرد: ماءالشعیر در رفع خستگی اعصاب، موثر است، به دفع سنگ های کلیوی کمک می کند. ماءالشعیر در تأمین آب و الکترولیت های بدن مؤثر است. صفویماءالشعیر دارای چند نوع ترکیب مختلف از جمله ساکارز، گلوکز، مالتوز و ویتامین c، ویتامین های گروه b، اسیدهای آلی، انواع آمینواسیدها، املاح، اسید نوکلئیک و آب گازدار است که در مراحل ساخت آن، بعضی از این اجزا از مواد خاصی حاصل می شوند و در طول انجام فرآیند، بدون تغییر باقی می مانند. این متخصص تغذیه افزود: جو تحت تأثیر فرایندهای مختلف، از لحاظ کمی و کیفی بهبود می یابد. سپس غربال شده و ضایعاتش گرفته می شود. بعد از آن خیس خورده و جوانه می زند. وی گفت: جوهای جوانه زده را مالت می گویند که در مرحله جوانه زنی بر اثر عملکرد آنزیم های مختلف موجود در جو، مواد مغذی بسیاری تشکیل و یا افزایش می یابند (مثل ویتامین های گروه b و اسیدهای آمینه ضروری). سپس مالت را می جوشانند و با افزودن مواد خوراکی مجاز و رازک، مایع حاصل را صاف و بسته بندی می کنند. این متخصص تغذیه افزود: مزه تلخ ماءالشعیر، مربوط به رازک است. رازک خاصیت آنتی بیوتیکی دارد که به پایداری ماءالشعیر کمک می کند.وی گفت: ویتامین های گروه b و آمینواسیدهای موجود در آن برای پوست و مو بسیار مناسب هستند و برای رشد مو و جلوگیری از ریزش آن می توانند مفید باشند. این ویتامین ها محلول در آب هستند و در سنتز واسطه های عصبی نقش مهمی دارند که باعث رفع استرس و بسیاری از اختلالات عصبی دیگر می شوند. این متخصص تغذیه افزود: ماءالشعیر از منابع خوب برخی فیتوکمیکال ها از جمله فلاوونوئیدها، کاروتنوئیدها و آنتوسیانین ها است و مصرف آن می تواند در بهبود عملکرد خون رسانی قلب و همین طور کاهش ابتلا به پرفشاری خون و سلامت کلیه ها، محافظت از بدن در برابر بروز سرطان ها، سکته های قلبی و مغزی مؤثر باشد. افزود: گفت: